ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Alblasserdam - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Alblasserdam tot Alphen aan den Rijn en van Ammerstol tot Arkel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Krabbescheer, Vlashof of Klipper in Alblasserdam of op de Karel Doormanstraat, Brederodestraat of Engelandstraat in Alphen aan den Rijn, of op de Capellelaan, Aan de dwarssloot of Aan de Dwarssloot in Ammerstol, of op de Dam, Kanaaldijk-Noord of Notendreef in Arkel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van De Zilk tot Strijensas en van Hazerswoude-Rijndijk tot Oostvoorne worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hanenhof, Goudenregenstraat of Regenvlietweg in De Zilk of op de Kerkplein, Nieuweweg of Mariapolder in Strijensas, of op de Frederikshoeve, Rozenburg of Gemeneweg in Hazerswoude-Rijndijk, of op de Saturnusplein, Staringstraat of Groenendijksepolder in Oostvoorne, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Arkel tot Maasdijk en van Mijnsheerenland tot Maasdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schotdeuren, Violenstraat of Koningin Wilhelminastraat in Arkel of op de Aartsdijkweg, De Ruyterstraat of Almondestraat in Maasdijk, of op de Westgaag, Oranjeveld of Trompstraat in Mijnsheerenland, of op de Schoutlaan, Vlietland of Ridderlaan in Maasdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers