ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Alblasserdam - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Ouderkerk aan den IJssel tot 's-Gravendeel en van Ammerstol tot Schiedam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Heemraadsweg, Hulsthof of Boezemkade in Ouderkerk aan den IJssel of op de De Meidoorn, Kerkweg of IJsbaan in 's-Gravendeel, of op de Graaflandweg, Onder de molen of Kortestraat in Ammerstol, of op de Weegje, Klaprooslaan of Kortestraat in Schiedam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Vlaardingen tot Hoek van Holland en van Zoetermeer tot Brielle worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Marisstraat, Westlandseweg of Parallelweg in Vlaardingen of op de Poortershaven, Bonnenpad of Barbertijnstraat in Hoek van Holland, of op de Koningin Wilhelminaweg, De Cordespad of Radmarstraat in Zoetermeer, of op de Australiëweg, Wijnberg of Barentszrede in Brielle, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Vlist tot Capelle aan den IJssel en van Brandwijk tot Zwartewaal worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dreef, Bernhardstraat of Oost-Vlisterdijk in Vlist of op de Oost-Vlisterdijk, Julianaplein of Hoonaardpad in Capelle aan den IJssel, of op de Zadkinerade, Scarlattistraat of Constantijn Huygensstraat in Brandwijk, of op de Julianastraat, Irenestraat of Brandwijksedijk in Zwartewaal, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers