ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Alblasserdam - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Brielle tot Vrouwenakker en van Heinenoord tot De Zilk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Raas, van Bloys van Treslongwg of Vloedlijn in Brielle of op de Ruigekade, Vrouwenakker of Nieuveens Jaagpad in Vrouwenakker, of op de Kuipersveer, Dreeshof of Frees in Heinenoord, of op de Joppeweg, Kerkvliet of Sasbergen in De Zilk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Vierpolders tot Lisse en van Driebruggen tot Goedereede worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Veckhoekse Sluiswegg, Seggelant-Noord of Geuzenpark in Vierpolders of op de Berliozstraat, Anke Servaesstraat of J.C. de Haanstraat in Lisse, of op de De Groendijck, Gruttolaan of Ruige Weide in Driebruggen, of op de Kastanjelaan, Burgemeester Doormanstraat of Moerbeihof in Goedereede, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Streefkerk tot Zwijndrecht en van Hardinxveld-Giessendam tot Maasdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkepad, Boven Tiendweg of Torenhof in Streefkerk of op de Leliestraat, Kerkepad of Beneden Tiendweg in Zwijndrecht, of op de Venusstraat, Welhorst of Hobbemastraat in Hardinxveld-Giessendam, of op de Smederij, Suikerpeer of Witte Bes in Maasdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers