ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Alblasserdam - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Delfgauw tot Hoogvliet Rotterdam en van Simonshaven tot Piershil worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Scheepmakersingel, Florijnstraat of Zuideindsepad in Delfgauw of op de Loodreephof, Soronghof of Meervalpad in Hoogvliet Rotterdam, of op de Baas Gansendonckstraat, Butaanweg of Sinjeur Semeynshof in Simonshaven, of op de Oude Veerdam, Stompaardsedijk of Prinses Ireneplein in Piershil, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Oegstgeest tot Sommelsdijk en van Hazerswoude-Dorp tot Berkel en Rodenrijs worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Klinkenbergerpad, Vinkeweg of Jo Vincentlaan in Oegstgeest of op de Marktveld, Gladiolenstraat of Molenpad in Sommelsdijk, of op de Schoolpad, Binnenweg of Poppendamseweg in Hazerswoude-Dorp, of op de Pad van Meurs, Finlandlaan of Papenpad in Berkel en Rodenrijs, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Zwammerdam tot Rotterdam-Albrandswaard en van Nieuwe-Tonge tot Papendrecht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lindenhovestraat, Kerkstraat of Buitendorpstraat in Zwammerdam of op de James Cookstraat, Columbusstraat of Vasco da Gamastraat in Rotterdam-Albrandswaard, of op de Hertog Jan van Beierenlaan, Havenweg of Zuidelijke Achterweg in Nieuwe-Tonge, of op de Kerkring, Zuiderlandse Zeedijk of Duivenwaardsedijk in Papendrecht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Vrouwenakker tot Stad aan 't Haringvliet en van Rijpwetering tot Oegstgeest worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ruigekade, Nieuveens Jaagpad of Vrouwenakker in Vrouwenakker of op de Tilsedijk, Zevenster of W.V. van Wittenhorststraat in Stad aan 't Haringvliet, of op de Voorstraat, Lorredijk of Oranjelaan in Rijpwetering, of op de Provincialeweg, Achterdijk of Ripselaan in Oegstgeest, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers