ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Alde Leie - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Alde Leie tot Aldeboarn en van Aldtsjerk tot Allingawier worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Streek, Leijester Hegedyk of Arjen Roelswei in Alde Leie of op de Bordego, Jinswâlde of van Sminiawei in Aldeboarn, of op de Miedemaweg, Zwarte Singel of Marwei in Aldtsjerk, of op de Bonjeterperweg, Kerkbuurt of Bonjeterperweg in Allingawier, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Westhem tot Wolvega en van Bornwird tot Kootstertille worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Kat, Feytebuorren of De Kat in Westhem of op de Feytebuorren, Steenstraat of Wederik in Wolvega, of op de Markt, Foudgumerwei of Aylvastrjitte in Bornwird, of op de Jaachpaad, It Dwers of Harspit in Kootstertille, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van De Blesse tot Oosternijkerk en van Lippenhuizen tot Buitenpost worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Domeinenweg, Engelsesteeg of Nieuwstraat in De Blesse of op de Langgrousterwei, Griene Wei of Mûnewei in Oosternijkerk, of op de De Buorren, Feestlân of Bûkenhage in Lippenhuizen, of op de Omgong, Feestlân of 't Corso in Buitenpost, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers