ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Aldtsjerk - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Aldtsjerk tot Allingawier en van Anjum tot Appelscha worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Aldemiedwei, Wierewei of Freuleleane in Aldtsjerk of op de Bonjeterperweg, Meerweg of Kanaalweg in Allingawier, of op de Vierhuizen, Kolkwei of Saatsenwei in Anjum, of op de Bumaleane, Oude Willem of Wester Es in Appelscha, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Haulerwijk tot Boornzwaag en van Jistrum tot Blessum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Leije, Koumansburg of Elleboogsvaart in Haulerwijk of op de Houtvaartweg, Scharsterlaan of Rodenburgwei in Boornzwaag, of op de Schoolstraat, Fjildwei of Joost Wiersmaweg in Jistrum, of op de De Wâl, Blessumerdyk of It Súd in Blessum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Peperga tot Wier en van Exmorra tot Leeuwarden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bovenweg, Lindepad of Catspolderpad in Peperga of op de Terpeleane, Lautawei of Hegedyk in Wier, of op de Ds. Wilhelmus à Brakelstrjitte, Bruindeer of Surein in Exmorra, of op de Exmorrazijl, Liobastraat of Achter de Grote Kerk in Leeuwarden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers