ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Alem - Bodembedekkers

BODEMBEDEKKENDE VASTE PLANTEN EN HEESTERS

Vaste VASTE PLANTENbodembedekker als hebben een belangrijke functie in de tuin. 

Ze kunnen bladhoudend zijn waardoor de tuin het gehele jaar door groen is of ze hebben als doel het onderhoud te verminderen, waar bodembedekkers groeien groeit geen onkruid.

Van Westervoort tot Spijk en van Hall tot Mariënvelde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schraaweide, Arke Noachstraat of Swarte Dreef in Westervoort of op de Wardstraat, Gerardusweg of Spijkerweg in Spijk, of op de Hallsepad, Liudgerspad of Knoevenoordstraat in Hall, of op de Veldweg, Strankkampweg of Beenekussteeg in Mariënvelde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Vinca minor

Enkele zeer goede en populaire groenblijvende bodembedekkers zijn de Hedera helix Hibernica (de klimop ), de Pachysandra terminalis “Green Carpet” (schaduwkruid), Cotoneaster dammeri (dwergmispel), Euonymus fortunei Emerald Gaiety of de Euonymus fortunei Emerald Gold, Vinca minor (maagdenpalm), Waldsteinia ternata en de Lonicera nitida Maigrun zijn enkele veel verkochte soorten die we in vele tuinen terug zien.

Waldsteinia

De wintergroene bodembedekker zijn er in vele soorten, ze zijn vaak onderhoudsarm, overal toepasbaar en jaarrond te planten.

Door de grond te bedekken met een “kruipplant” zorgen we er voor dat de tuin er altijd netjes uitziet en dat het tuinonderhoud verminderd.

bodembedekkers zijn in het algemeen winterhard en staan er om bekend dat het sterke planten zijn, je hebt soorten die groeien op vochtige of droge bodem en ze kunnen in de zon, halfschaduw of schaduw staan. Voor iedere plek is er wel een bodembedekker .

Van Niftrik tot Meteren en van Hulshorst tot Westervoort worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rijksweg A50, Fietspad A50 Oost of Nieuwe Lagestraat in Niftrik of op de J.H. Derksenstraat, Voorburcht of Witbomenbos in Meteren, of op de Poolseweg, Op de Hagen of Onder de Bos in Hulshorst, of op de St. Dominicuslaan, Kraayenhof of St. Dominicuslaan in Westervoort, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Geranium Rozanne

Enkele bladverliezende bodembedekkers zijn vaak polvormend maar hierdoor zeker een waardevolle toevoeging aan de tuin, Pennisetum alopecuroides Hameln (lampenpoetsersgras), Rosa The Fairy, Liriope muscari (leliegras), Alchemilla mollis (vrouwenmantel), Geranium Rozanne, Geranium cantabrigiense St Ola, Hypericum calycinum (hertshooi), Nepeta Senior (kattekruid), dit zijn enkele veel gebruikte vaste planten die we in de tuinen tegenkomen en die ook nog eens een mooie bloei hebben.

Meest verkochte soorten zijn de lang paarsblauw bloeiende Geranium Rozanne, de mooie geel groen blijvende Euonymus fortunei Emerald Gold, de makkelijke wintergroene Lonicera nitida Maigrun en de populaire grassoort Pennisetum alopecuroides Hameln.

Van Alphen tot Varik en van Boven-Leeuwen tot Giesbeek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schoolstraat, Donkerbos of Driehuizenstraat in Alphen of op de Buitenhof, Kerkstraat of Grotestraat in Varik, of op de Uilland, de Vissert of Populierenstraat in Boven-Leeuwen, of op de De Ward, Tulpstraat of Rhedense Veerweg in Giesbeek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers