ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Alem - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Wehl tot Klarenbeek en van Wolfheze tot Altforst worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Broekstraat, Kleefslagsestraat of Baron van Lamsweerdestraat in Wehl of op de Verlengde Broekstraat, Bruggekampsweg of Koperdijk in Klarenbeek, of op de Albert Olsmanweg, Duitsekampweg of Reijerskamp in Wolfheze, of op de Sluissewal, Ulandsestraat of het Gangske in Altforst, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Vaassen tot Malden en van Lochem tot Kootwijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Grotenkampstede, Molenbeek of Kornoeljestraat in Vaassen of op de Blankenbergseweg, Dahliastraat of Kreytacker in Malden, of op de Brouwhuissteeg, Jacob van Ruysdaellaan of François Ballochilaan in Lochem, of op de Kruiseltseweg, Noorderheideweg of Drift in Kootwijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Elst tot Malden en van Teuge tot Bruchem worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Korte Helster, Kikkerbeet of Van der Duyn van Maasdamstraat in Elst of op de Kandinskypad, Chrysanthstraat of Hofstraat in Malden, of op de Beukelaarsweg, Bolkhorstweg of Uiverstraat in Teuge, of op de Viaductweg, Kershof of de Kosterijstraat in Bruchem, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Nijmegen tot Tuil en van Asch tot Maurik worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lentiusstraat, Parkweg of Krekelstraat in Nijmegen of op de Het Veer, Tuilseveldweg of De Klingelenberg in Tuil, of op de Het Veer, Haarstraat of Appelenburg in Asch, of op de Op de Akker, Buitenluststraat of Kerkstraat in Maurik, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers