ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Alkmaar - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Alkmaar tot Amstelveen en van Amsterdam tot Amsterdam-Duivendrecht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rottumstraat, Sint Josephstraat of Merlynstraat in Alkmaar of op de Goeman Borgesiuslaan, Stationsstraat of Malandolaan in Amstelveen, of op de Baron G.A. Tindalplein, Sandinostraat of Formenterapad in Amsterdam, of op de Viermasterstraat, Vredeskerkplein of Vegastraat in Amsterdam-Duivendrecht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Bovenkarspel tot Purmerland en van Wormerveer tot Ouderkerk aan de Amstel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Keur, Henri Dunantstraat of Het Erf in Bovenkarspel of op de Gerbrand Katstraat, Purmerland of Oostzanerrijweg in Purmerland, of op de Acacialaan, De Zetter of Oversluispad in Wormerveer, of op de Dijkgraaf, Koningin Julianalaan of Boomvalk in Ouderkerk aan de Amstel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Zijdewind tot Muiden en van Middelie tot Lisserbroek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Havenstraat, Provincialeweg of Middenweg in Zijdewind of op de Boomer Waal, Hartweg of Koolpad in Muiden, of op de Kazernestraat, P.C. Hooftlaan of Prinses Irenestraat in Middelie, of op de Diemerzeedijk, Vechtkade of Prinses Marijkestraat in Lisserbroek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers