ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Alkmaar - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Purmer tot Barsingerhorn en van Hobrede tot Nieuwe Niedorp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Purmerdijk E, Edammerweg E of Oosterweg E in Purmer of op de Hemmerweg, Poepskade of Pompsloot in Barsingerhorn, of op de Burgemeester A. Wiedijkstraat, J.J. Wernerstraat of Mieldijk in Hobrede, of op de Hobrede, Oud-Raeffeldamweg of Westerweg in Nieuwe Niedorp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Loosdrecht tot Blokker en van Berkhout tot Aartswoud worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Carl Heinrich Knorrlaan, Vrijheid of Oud-Loosdrechtsedijk in Loosdrecht of op de Koolduif, Brouwhuis of Sterappellaan in Blokker, of op de Golden Deliciouslaan, Boekerij of Bagijnenweid in Berkhout, of op de Oliesloot, Berkenlaan of Sevendeelweg in Aartswoud, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Hem tot Abbenes en van Boesingheliede tot De Weere worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Blauwe Lely, Groeneweg of Houterweg in Hem of op de Hornweg, Dr. Heijepad of Van Tolstraat in Abbenes, of op de Buitenkaagpad, Dr. Heyelaan of Huigsloterdijk in Boesingheliede, of op de Kaagweg, Rijksweg A5 pad of IJweg in De Weere, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Hoogwoud tot Amstelveen en van Zaandam tot Westknollendam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkepad, De Kroft of Lindelaan in Hoogwoud of op de Schoener, Soerlaan of Donau in Amstelveen, of op de Kalverringdijk, Rustenburg of Heijermansstraat in Zaandam, of op de Schouwstraat, Handelsweg of Noorddijk in Westknollendam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers