ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Allingawier - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Allingawier tot Anjum en van Appelscha tot Arum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bonjeterperweg, Meerweg of Kanaalweg in Allingawier of op de Bonjeterperweg, Grienewei of Skeanepaad in Anjum, of op de Foarstrjitte, Het Oldehof of Soolstede in Appelscha, of op de Huissteegde, It String of It Ald Hôf in Arum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Hitzum tot Hommerts en van Suwâld tot Baard worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hoofdweg, Molenweg of Ds Dijkstraweg in Hitzum of op de Lippenwâlde, De Hoep of De Toer in Hommerts, of op de Noorderend, De Stelling of Daniel Bouweswei in Suwâld, of op de Binnenbuorren, Gele Buorren of Fâldenserwei in Baard, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Burgum tot Teerns en van Hemelum tot Nij Altoenae worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Roggemounewei, Kikkertsblom of Kolfbaan in Burgum of op de Himpenserdyk, Tigchelaarsreed of Abt Aggawei in Teerns, of op de De Soal, Spûkersleane of Flinkeboskje in Hemelum, of op de Sijbren Sijtsmastrjitte, Yde B Yntemastrjitte of Ds. Veenstraat in Nij Altoenae, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers