ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Almelo - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Goor tot Losser en van Brucht tot Olst worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Spechthorstweg, Putterstraat of Middenstraat in Goor of op de Tulpstraat, Warmelo of Kostersgaarden in Losser, of op de Prügelweg, Maatdijk of Hardenbergerweg in Brucht, of op de Hengforderweg, Duursestraat of Torenvalk in Olst, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Lierderholthuis tot 's-Heerenbroek en van Radewijk tot Welsum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Gravenweg, Nieuwe Wetering of Olde Wettering in Lierderholthuis of op de Jan Pelleboerstraat, Bisschopswetering of Stuurmansweg in 's-Heerenbroek, of op de Groeneveldweg, Westeindigerdijk of Hermsensdijk in Radewijk, of op de Grapendaalseweg, Arkerstraat of Zijlweg in Welsum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Delden tot Haaksbergen en van Gramsbergen tot Baars worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bernhardstraat, Van Suchtelenstraat of Schoppenstede in Delden of op de Sweelinckstraat, Dekkersweg of Jan Vermeerstraat in Haaksbergen, of op de De Schakel, Het Diepen Goor of De Winckelmaat in Gramsbergen, of op de Wolterholten, Brauweringen of Eiderberg in Baars, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Heino tot Hasselt en van Blankenham tot Mariaparochie worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Hoek, Plataan of van Langenstraat in Heino of op de Haersterstraat, Wilhelminalaan of Sportlaan in Hasselt, of op de Buurtsteeg, Hammerdijk of Blokzijlerdijk in Blankenham, of op de De Grutto, Slagenweg of De Wulp in Mariaparochie, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers