ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Almen - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Velp tot Laag-Soeren en van Deest tot Scherpenzeel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ossendaalselaan, Beekhuizenseweg of Troelstrastraat in Velp of op de Prof. Talmaweg, Prof. Pellaan of Dennenoord in Laag-Soeren, of op de Grotestraat, Wilgenstraat of Binnenhof in Deest, of op de Burgemeester Royaardslaan, Geerhoek of Korenveld in Scherpenzeel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Doorwerth tot Neede en van Gelselaar tot Persingen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Reeënlaan, Bachlaan of Patrijzenlaan in Doorwerth of op de Hofmaat, Munsterjansdijk of Haaksbergseweg in Neede, of op de Kerkpad, Twistdijk of Veldkeizerdijk in Gelselaar, of op de Thornsestraat, Persingensestraat of Dijkgraaf van Wijckweg in Persingen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Mariënvelde tot Geldermalsen en van Achterveld tot Laren worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Tulnersweg, Waalderweg of Trekkersweg in Mariënvelde of op de Prinses Julianaweg, Regentessestraat of Van der Duyn van Maasdamstraat in Geldermalsen, of op de Achterveldseweg, Butselaarseweg of Grote Fliertweg in Achterveld, of op de De Kotten, Vreebroek of Vonkertweg in Laren, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers