ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Almen - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Kapel Avezaath tot Scherpenzeel en van Nijbroek tot Randwijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Richtershof, Driehoek of Zoelensestraat in Kapel Avezaath of op de Driehoek, De Eng of Muggenborch in Scherpenzeel, of op de Vlieterweg, Achter de Hoven of Brinkkanterweg in Nijbroek, of op de De Akker, Ben Goerionplein of St Annakamp in Randwijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Bern tot Almen en van Hedel tot Beuningen Gld worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bernsedijk, Bergsche Maasdijk of Veerweg in Bern of op de Keyenbeltsweg, Vunderingweg of Kanaalpad in Almen, of op de Achterveld, Prinses Beatrixstraat of Deken W.A. van Doornstraat in Hedel, of op de Tarweveld, Stoldonk of Goudwerf in Beuningen Gld, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Acquoy tot Barchem en van Winterswijk Kotten tot Doetinchem worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Meerdijk, Sonsbrug of Bangraaf in Acquoy of op de Enkweg, Dollehoedsdijk of Schoneveldsdijk in Barchem, of op de Stemerdinkweg, Haverkampstegge of Verinkweg in Winterswijk Kotten, of op de van Tienhovenlaan, Plattenburgstraat of Belderstraat in Doetinchem, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Wadenoijen tot Hoog Soeren en van Gorssel tot Hierden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Jhr. A.W. van Borsselestraat, Het Weysepad of Tuinweg in Wadenoijen of op de Haslo, Soerenseweg of Assel in Hoog Soeren, of op de Haarweg, Hazeloop of Veldhofstraat in Gorssel, of op de Tweede Parallelweg, Akkerweg of Lage Enkweg in Hierden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers