ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Almere - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Almere tot Bant en van Biddinghuizen tot Creil worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Cézannestraat, Vooronder of Kruidentuinen in Almere of op de Dijkmeent, Berliozstraat of Koningsbeltstraat in Bant, of op de Noordakker, Schoffel of Lange Omgang in Biddinghuizen, of op de Het Lamoen, Binnenhaven of Tarwehof in Creil, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Urk tot Espel en van Swifterbant tot Luttelgeest worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ketel, Vooronder of Wijk 8 in Urk of op de Binnenkruier, Paltrokmolen of Beltmolen in Espel, of op de Wulk, Koraalstraat of Havikskruid in Swifterbant, of op de Gerberastraat, Schansweg of Blankenhammerweg in Luttelgeest, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Luttelgeest tot Nagele en van Lelystad tot Swifterbant worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Gerberastraat, Lange Brink of Aronskelk in Luttelgeest of op de Tarwehof, Palenweg of Havenweg in Nagele, of op de Binnenhavenweg, Botter 38 of Horst 15 in Lelystad, of op de Granietstraat, Het Dolomiet of De Voetboog in Swifterbant, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers