ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Almere - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Urk tot Emmeloord en van Nagele tot Nagele worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Bak, Trintel of Boterbloemstraat in Urk of op de Veluwelaan, Morrastraat of de Vogezen in Emmeloord, of op de Ketelmeerweg, De Pieper of Voorhof in Nagele, of op de Monnikenweg, Schokkerhaven of Zuiderpoort in Nagele, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Rutten tot Creil en van Tollebeek tot Espel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kamille, Salie of Plantsoenweg in Rutten of op de Meindert Hobbema, Albert Cuyp of Creilerpad in Creil, of op de Tollebekerweg, Laat of Bandelier in Tollebeek, of op de Stellingmolen, Achterzijde of Tollebekerweg in Espel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Swifterbant tot Dronten en van Creil tot Luttelgeest worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zuidsingel, Bosweg of Penhoren in Swifterbant of op de Garnaalweg, Jansgulden of De Amstel in Dronten, of op de Paulus Potter, de Meute of Wrakkenweg in Creil, of op de Luttelgeesterweg, Tulpenlaan of Zonnebloemstraat in Luttelgeest, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Schokland tot Ens en van Nagele tot Creil worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rivierduinpad, Plankenpad of Keileemweg in Schokland of op de Zuidert, Kruisstraat of Noorderveld in Ens, of op de Noorderwinkels, Domineesweg of Zuiderpoort in Nagele, of op de Bisschopsstraat, Vuurpad of Toernooilaan in Creil, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers