ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Almkerk - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Almkerk tot Alphen en van Andel tot Asten worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Binnenhof, Van Hogendorpstraat of Dressuur in Almkerk of op de Weimortel, Sporkehout of Hondseind in Alphen, of op de Boomgaard, Achterdijk of Dokter Oosteromstraat in Andel, of op de Vegaplein, Markt of Iepelaar in Asten, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Fijnaart tot Oijen en van Helvoirt tot Volkel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kadedijk, van Eijckstraat of Oudemolensedijk in Fijnaart of op de Smits van Oijenweg, Grotestraat of Weverstraat in Oijen, of op de Hoge Raam, De Gijzel of Eikendonk in Helvoirt, of op de Wisselstraat, Annahof of Schuttersweg in Volkel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Waspik tot Sint Hubert en van Steenbergen tot Oosteind worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Burgemeester Kampstraat, Dwarsweg of Bovenkerkweg in Waspik of op de Dorpsplein, Havendijk of Arnoldus Verschurenstraat in Sint Hubert, of op de Pastor Bogersplein, Oude Wanroijseweg of Boersestraat in Steenbergen, of op de Nassau Bolwerk, De Kuip of Ruiterstallen in Oosteind, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers