ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Almkerk - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Galder tot Huisseling en van Achtmaal tot Bavel AC worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wilgenakker, Staai-akker of Bolderik in Galder of op de Ganzenweg, De Beers of Beemdenweg in Huisseling, of op de Minnelingsebrugstraat, Biezen of Kraaivenstraat in Achtmaal, of op de De Aard, Gilzeweg of De Leeuwerik in Bavel AC, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Geldrop tot Katwijk NB en van Hank tot Wouw worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Olmenhof, Vuurdoorn of Gandalf in Geldrop of op de Keersluisweg, Pastoor Suijsstraat of Everdineweerd in Katwijk NB, of op de Steen van Kloosteroord, Halifaxstraat of Henri Dunantstraat in Hank, of op de Geerhoek, Neerakker of Wesemaelestraat in Wouw, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Sint-Michielsgestel tot Bakel en van Oijen tot Odiliapeel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ericastraat, Zandstraat of Rooistaartstraat in Sint-Michielsgestel of op de Molenweg, Witven of Pluut in Bakel, of op de Paardenmarkt, Boterbloemstraat of Heggeroosstraat in Oijen, of op de Parallelstraat, Lutterweg of Zuster Mechelinastraat in Odiliapeel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Beers NB tot Nuenen en van Heesch tot Heusden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Grotestraat, Molenstraat of Burg Thijssenstraat in Beers NB of op de Goudenkalf, Esrand of Kapperdoesweg in Nuenen, of op de Burgemeester van Hulstlaan, Bernhardstraat of Osseweg in Heesch, of op de Nieuwstraat, Schramstraat of Wittebroodstraat in Heusden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers