ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Alphen aan den Rijn - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Alphen aan den Rijn tot Ammerstol en van Arkel tot Barendrecht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de W.M.C. Regtstraat, Distributieweg of Vondelstraat in Alphen aan den Rijn of op de Sportlaan, Nieuweweg of Aan de Griendsloot in Ammerstol, of op de Kerkeind, Prinses Irenestraat of Nassaustraat in Arkel, of op de Kant, Louisapolder of Boezemweg in Barendrecht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Goedereede tot Strijen en van Sommelsdijk tot Mijnsheerenland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Jongkoenstraat, Mariadijk of Kerkpad in Goedereede of op de Zuidzijde Haven, Damweg of Groenmarkt in Strijen, of op de Saturnusstraat, Kievitstraat of Kolgansstraat in Sommelsdijk, of op de Doornbos, Ansfriedstraat of Prins Clausstraat in Mijnsheerenland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Oude Wetering tot Kaag en van Wassenaar tot Kwintsheul worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Praam, Roeloffsstraat of Klaproos in Oude Wetering of op de Beatrixlaan, Hoekstuk of Balgerij in Kaag, of op de Jaagpad, Van der Duyn van Maasdamstraat of Irisstraat in Wassenaar, of op de De Lessenaar, Blankvoorn of De Raaphorst in Kwintsheul, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers