ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Alphen aan den Rijn - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Aarlanderveen tot Oud-Alblas en van Mookhoek tot Heinenoord worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de A. Honouthof, Ziendeweg of Maarten Bogaardhof in Aarlanderveen of op de Blussé van Oud-Alblasplein, Beemdweg-oost of Veerweg in Oud-Alblas, of op de Oosteinde, Beemdweg of Heiweg in Mookhoek, of op de Mookhoek, Zweedsestraat of Kreekstraat in Heinenoord, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Klaaswaal tot Zevenhoven en van Voorschoten tot Puttershoek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Boomdijk, Acacialaan of Orkest in Klaaswaal of op de Jonge Zevenhovenseweg, Molenkade of Schoolstraat in Zevenhoven, of op de Badhuisstraat, Callenburghplantsoen of Louis Paul Boonsingel in Voorschoten, of op de Lijsterbesstraat, Tjasker of Weverseinde in Puttershoek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Bergambacht tot Maasvlakte Rotterdam en van Oud-Alblas tot Arkel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Het Wapenschild, Linde of Westerhoef in Bergambacht of op de Opweg, Marktplein of Abeel in Maasvlakte Rotterdam, of op de Voornse Meeroever, Koerilenstraat of Makassarstraat in Oud-Alblas, of op de Ormoesstraat, Stenen Baakplein of Australiëweg in Arkel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Oud-Beijerland tot Maasdam en van Waarder tot Abbenbroek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bachlaan, Boezembaan of Jasmijnstraat in Oud-Beijerland of op de Peperstraat, Tjaikovskypad of Klipper in Maasdam, of op de Kastanjelaan, Zuivelstraat of Kilstraat in Waarder, of op de Prins Johan Frisostraat, Prinses Irenestraat of Oosteinde in Abbenbroek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers