ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Alphen - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Alphen tot Andel en van Asten tot Baarle-Nassau worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Stanzerij, Oude Rielseweg of Renesplein in Alphen of op de Duizendmorgen, Boomgaard of Burgemeester Scholtenlaan in Andel, of op de 2e Sint Jozefstraat, Neptunusstraat of Waardjesweg in Asten, of op de Eikelenbosch, De Poel of Sint Annaplein in Baarle-Nassau, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Neerkant tot Maarheeze en van Oosteind tot Beers NB worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lange Horst, Boonhof of Bakkershof in Neerkant of op de Spechtenlaan, Drie Eikenstraat of Tonny van Schaik-Wagenaarplein in Maarheeze, of op de Oude Heikantsepad, Oude Dongensebaan of Ekelstraat in Oosteind, of op de Gildeweg, Burg vd Braakplein of Bokkerijershof in Beers NB, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Biezenmortel tot Steensel en van Nistelrode tot Wijk en Aalburg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Prins Bernhardlaantje, Hindeloop of De Runsvoort in Biezenmortel of op de Korte Reen, Kerkdijkje of Van Kriekenbeeckhof in Steensel, of op de Poelstraat, Windwijzer of Binnenweide in Nistelrode, of op de Torenstraat, Biesheuvelweg of de Vlijt in Wijk en Aalburg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers