ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Alphen - Een van de meest verkochte is de Ilex crenata “Caroline Upright”.

Een van de meest verkochte en zeer populaire groenblijvende haagplantvan de laatste jaren en ook zeer bekend als buxus-vervanger is de Ilex crenataCaroline Upright”. 

Van Helvoirt tot Geldrop en van Oploo tot Esch worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Eikendonk, Schoorstraat of Udenhoutseweg in Helvoirt of op de Deelenstraat, Hilderberg of Valandil in Geldrop, of op de Deurneseweg, Holtmeulen of Steenakker in Oploo, of op de Vinkenheuvel, Heikant of Looiershof in Esch, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

haagplant is Japanse hulst.

De Nederlandse naam van deze haagplant is Japanse hulst.

De Ilex crenatahaag-heg is het populairste Buxus alternatief , met dit alternatief heb je geen last meer van de Buxusziekte zoals de Buxusschimmel of de Buxusmot

De Ilex crenata planten zijn ongevoelig voor schimmels en ongedierte, hierdoor zijn chemische bestrijdingsmiddelen totaal overbodig.

Deze soort heeft een smalle, compacte en opgaande groei waardoor deze plant zeer geschikt is om er een smalle, wintergroenehaag-heg mee te vormen. 

Van Breda tot Loon op Zand en van Oijen tot Handel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Grote Doornbos, Brusselstraat of Diunt in Breda of op de Strieckenlaan, Banierstraat of Keizersplein in Loon op Zand, of op de Past van de Mortelstraat, Lutterweg of Waterleidingstraat in Oijen, of op de Peeldijk, Kranerijt of Kapelweg in Handel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Ander klein voordeeltje is dat de haagplantCaroline Upright”een mannelijke plant betreft en dus wel kleine onopvallende bloempjes geeft  die zeer geliefd zijn bij {tekst12,link, maar geen licht giftige bessen geeft. 

De haag-heg houdt er niet van om te nat te staan en is zuur minnend, dit houdt in dat deze tijdens het planten graag heeft dat er {tekst15,link9} aan de grond wordt toegevoegd om zo te kunnen groeien. 

Deze soort laat zich makkelijk snoeien, door te snoeien in mei en september zal deze goed vertakken en zo een dicht haag-heg vormen.

Het eerste jaar na aanplant blijft het net zoals bij de meeste planten belangrijk om in Droge periodes in de zomer extra water te geven zodat de planten niet verdrogen.

De haagplantCaroline Uprighthaagplanten zijn niet vatbaar voor luchtvervuiling en ook zeewind wordt goed verdragen.

Deze populaire soort is niet vatbaar voor de Buxusziekte, Buxusschimmel en ook de Buxusmot komt er niet in voor en de soort is hierdoor zeer geschikt om een mooie haag-heg mee te vormen.

Benieuwd of deze haagplantCaroline Upright” iets is voor uw tuin? Bekijk ons filmpje op YouTube Ilex crenata

Ons Advies bij de Ilex crenataCaroline Uprighthaagplanten is om 7 planten op een strekkende meter te zetten en 9 planten op een strekkende meter bij een dubbele rij, stapvoets geplant ( hierdoor vorm je een bredere haag).

Van Groeningen tot Dorst en van Gastel tot Den Hout worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Wittenberg, de Wittenberg of Gildenhoed in Groeningen of op de Voortweg, de Schans of de Wittenberg in Dorst, of op de Spoorstraat, Lijsterbesstraat of Bavelstraat in Gastel, of op de Hoevestraat, Grensweg of Teeuwenweg in Den Hout, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers