ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Alphen - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Nistelrode tot Haps en van Raamsdonksveer tot Gilze worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wisstraat, Poelstraat of Kerkhoflaan in Nistelrode of op de Violenstraat, Rozenhof of Raadhuisplein in Haps, of op de Ottergeerde, Streng of Antoon Coolenstraat in Raamsdonksveer, of op de Kalverstraatje, Vloeiveld of Wevershof in Gilze, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Hulsel tot Hulten en van Elshout tot Waalre worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Mosbeemden, Woestenhof of Papenakkers in Hulsel of op de Hulteneindsestraat, Achterstraat of Gerardus Majellastraat in Hulten, of op de Graaf Albrechtstraat, Fortweg of Scheidingstraat in Elshout, of op de Werenfriedstraat, Frank van Bijnenlaan of Mariannestraat in Waalre, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Genderen tot Almkerk en van Oploo tot Sint Hubert worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Weidestraat, Rondendans of Susterenhof in Genderen of op de van der Beekstraat, Meerstraat of Oegemastraat in Almkerk, of op de Zoetelaarssteeg, Vang of Van Limburg Stirumstraat in Oploo, of op de Schipperspeel, Broekstraat of Watermolenstraat in Sint Hubert, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Den Dungen tot Escharen en van Macharen tot Teteringen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Donksestraat, De Kromme Akker of Litserstraat in Den Dungen of op de Spechtenweg, Kranenhofscheweg of Spechtenweg in Escharen, of op de Megensedijk, Megensebaan of Eusselingstraat in Macharen, of op de Digit Parc, Breeschot of Kleine Bogerd in Teteringen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers