ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Alteveer - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Alteveer tot Alteveer gem Hoogeveen en van Amen tot Anderen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Stuw, Jacob Katsstraat of Jan Leijssenaarstraat in Alteveer of op de Hendrikus Zomerweg, Alteveer of Alb van Daatselaarstraat in Alteveer gem Hoogeveen, of op de Soartendijk, Tipslagweg of Amen in Amen, of op de Provincialeweg, Anderenseweg of Anlooërweg in Anderen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Uffelte tot Nieuw-Weerdinge en van Linde tot Rogat worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Weg achter de Es, Vlasbergen of Smeenholtenweg in Uffelte of op de Zetveld, Tramwijk ZZ of Noordveenkanaal ZZ in Nieuw-Weerdinge, of op de Burgemeester Jansstraat, Schrapveen of Lambertus Struikstraat in Linde, of op de Rogat, Verlengde Industrieweg of de Veltkamp in Rogat, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Diphoorn tot Emmer-Compascuum en van Buinerveen tot Nijeveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Langakkersweg, Oosterveldweg of Marsdiek in Diphoorn of op de Kalkdobbe, Emmer-Compascuum-Centrum of Iepenlaan in Emmer-Compascuum, of op de Paardtangendijk, Osdijk of Paardtangendijk in Buinerveen, of op de Kolderveense Kerkweg, het Nieveen of De Ryge in Nijeveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers