ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Altforst - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Altforst tot Ammerzoden en van Andelst tot Angeren worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Legt, Oude Heppert of Kerkpad in Altforst of op de Lange Weisteeg, Hogesteeg of Van Broekhuisenstraat in Ammerzoden, of op de Engelandstraat, Verlengde Emmastraat of Klipstraat in Andelst, of op de Emmastraat, Kampsestraat of Prins Bernhardstraat in Angeren, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Kapel Avezaath tot Delwijnen en van Velp tot Heerde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kromme Steeg, Driehoek of Laageinde in Kapel Avezaath of op de Moleneind, Bergakker of Zoelensestraat in Delwijnen, of op de Brakelsestraat, de Rampert of Vluchtheuvelstraat in Velp, of op de Admiraal van Kinsbergenweg, Parkstraat of Hobbemalaan in Heerde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Echteld tot Herveld en van Ophemert tot Buren worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Biezenburgseweg, Spijkersestraat of Van Balverenstraat in Echteld of op de Mangelmanshof, Grasklokje of Bredestraat-Zuid in Herveld, of op de Dreef, Bommelsestraat of Steendertse Uitweg in Ophemert, of op de Burensedijk, Brederode of Buitenhuizenpoort in Buren, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers