ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Altforst - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Zoelen tot Terborg en van Joppe tot Dinxperlo worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Mauriksestraat, Ommerwal of Jeudestraat in Zoelen of op de De Oriënt, IJsselhof of Silvoldseweg in Terborg, of op de Middenbospad, Schepersweg of Oxerweg in Joppe, of op de Polstraat, Anholtseweg of Tieltjeshuuspad in Dinxperlo, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Druten tot Winterswijk Brinkheurne en van Lunteren tot Maurik worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Tusschenstuk, Postelkamp of Zeven geversstraat in Druten of op de Deunkmolenweg, Burloseweg of de Slingeweg in Winterswijk Brinkheurne, of op de Mientjespaadje, Zandsteeg of Renswoudsestraatweg in Lunteren, of op de Kwelkade, Overwijker Maat of Koningszuurhof in Maurik, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Druten tot Megchelen en van Eefde tot Kerkwijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Alladinstraat, Het Kleine Ambacht of Horst in Druten of op de Schriekseweg, Pastoor Mölderstraat of Sneltingshof in Megchelen, of op de Beekweide, Zuivelhof of De Blaak in Eefde, of op de Kempke, Hoogveldweg of Jan Stuversdreef in Kerkwijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers