ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Altforst - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Zuilichem tot 's-Heerenberg en van Wichmond tot Hoenderloo worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Burgemeester Hobolaan, Dijkzichtstraat of De Heuvel in Zuilichem of op de Slotlaan, Kapelaan Heggehof of Professor Wöbelstraat in 's-Heerenberg, of op de Ludger, Lankhorsterstraat of Baron van der Heijdenln in Wichmond, of op de Delenseweg, Apeldoornseweg of Houtkampweg in Hoenderloo, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Emst tot Terborg en van Ede tot Wekerom worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wiemanstraat, Korte Laarstraat of Pollenseweg in Emst of op de De Tuit, IJsselweg of 't Veld in Terborg, of op de Geerestein, Van de Cappellestraat of Kweeklustlaan in Ede, of op de Eekhoornstraat, De Aanleg of Het Hulhek in Wekerom, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Kekerdom tot Elst en van Persingen tot Vethuizen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Duffeltdijk, Kekerdomse Ward of Weverstraat in Kekerdom of op de Tiberius, Spoorlaan of Anna Blamanlaan in Elst, of op de Dijkgraaf van Wijckweg, Kouwedijk of Leuthsestraat in Persingen, of op de Holthuizerstraat, Laarstraat of Dijkhuizerstraat in Vethuizen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Hoog Soeren tot Lunteren en van Nijkerkerveen tot Keijenborg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Pomphulweg, Amersfoortseweg of Soerenseweg in Hoog Soeren of op de Walhuisweg, Van Houtenstraat of Molenparkweg Oost in Lunteren, of op de Hofweg, Meester Folkertsstraat of Laakweg in Nijkerkerveen, of op de Wiendelsweg, Tilderstraat of Kerkstraat in Keijenborg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers