ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Ambt Delden - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Giethmen tot Holthone en van Sint Jansklooster tot Lierderholthuis worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Holtkampweg, Koolhaarsweg of Giethemer kerkpad in Giethmen of op de Polderweg, N34 of Polderweg in Holthone, of op de Veneweg, De Bos of De Hoogte in Sint Jansklooster, of op de Molenerven, Lierderholthuisweg of Olde Wettering in Lierderholthuis, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Grafhorst tot Sint Jansklooster en van Broekland tot 's-Heerenbroek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Noorderwaardweg, Achterstraat of Grafhorsterweg in Grafhorst of op de Hoge Veldweg, Bovenkruier of Schaarweg in Sint Jansklooster, of op de Broeklanderdijk, Rabbershoek of Klumpershof in Broekland, of op de Schoolsteeg, Veecaterdijk of Veecaterweg in 's-Heerenbroek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Saasveld tot Zalk en van Vinkenbuurt tot Rijssen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Tipweg, Postweg of Langedijk in Saasveld of op de de Kamp, Baron Bentinckweg of van Dijksweg in Zalk, of op de Woestenweg, Meesterslaan of Nieuweweg in Vinkenbuurt, of op de Kerkstraat, Brilsteeg of Johan Willem Frisostraat in Rijssen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Wesepe tot Baarlo en van Zalk tot Bathmen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Meulemanskamp, Veldwachter of Wildbaan in Wesepe of op de Baarlingerweg, Veldhuisweg of Kuinderdijk in Baarlo, of op de Zalkerdijk, Baron Bentinckweg of Sloetweg in Zalk, of op de Slagmansdijk, Veenweg of Beuginkstraat in Bathmen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers