ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Ameide - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Ameide tot Amerongen en van Amersfoort tot Amstelhoek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Voorstraat, Lisdodde of Fluitekruid in Ameide of op de de Kievit, Burg W Martenslaan of Jan van Zutphenweg in Amerongen, of op de Marco Polostraat, Bevrijdingsweg of Meelbes in Amersfoort, of op de Koraalzee, Brabantse Bellefleur of Rogaarplein in Amstelhoek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Hoogland tot Den Dolder en van Hoef en Haag tot Amstelhoek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Boskamp, Bongerd of Oude Lodijk in Hoogland of op de Meester Lasterielaan, Schroeder van der Kolklaan of Johannes Wierlaan in Den Dolder, of op de Het Blokhuis, Hagesteinsestraat of Klompenpad in Hoef en Haag, of op de Glorie van Hollanderf, Rondeelpad of Otto II van Gelrestraat in Amstelhoek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Hooglanderveen tot Nieuwersluis en van Hei- en Boeicop tot Austerlitz worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Buitenveldseweg, Wouter van Dijklaan of De Maalderij in Hooglanderveen of op de Langerijst, Greep of Boer Bartpad in Nieuwersluis, of op de Oukoop, Angstelkade of Stationsweg in Hei- en Boeicop, of op de Overweer, Westkanaaldijk of Grachtje in Austerlitz, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers