ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Ameide - Een van de meest verkochte is de Ilex crenata “Caroline Upright”.

De nieuwste topper voor een laagblijvend groen haagje is de Ilex crenata "Luxus Hedge",  een echte  Allround buxusvervanger

De Ilex crenata "Luxus Hedge" kan het allemaal en is hierdoor zeer geschikt voor uw Haag-heg.

Deze  groenblijvend is zeer geschikt om een laag, haagjehaagplant mee te vormen en doordat deze top haagplant breed uitgroeit is deze soort ook zeer geschikt om te gebruiken als blokhaag of vak beplanting.

De Ilex crenataHaag-heg is een populair buxus alternatief, met dit alternatief heb je geen last meer van de buxusziektes zoals de buxusschimmel of de buxusmot 

 Ons plantadvies bij de Ilex crenata "Luxus Hedge" haag-planten is om 7/8 stuks op een strekkende meter te zetten om zo al gelijk een mooie start te maken.

Voor vak beplanting of een {tekst13,link12} raden wij 25 stuks per vierkante meter aan.

Van Stoutenburg Noord tot Lopik en van Austerlitz tot Haarzuilens worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Koedijkerweg, Vinselaarseweg of Emelaarseweg in Stoutenburg Noord of op de Oranje-Nassauhof, Johannes Vermeerlaan of Berkehof in Lopik, of op de Schoolweg, Marmontweg of Pater Andreoliweg in Austerlitz, of op de Brink, Haarpad of Laag-Nieuwkoopsebuurtweg in Haarzuilens, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

 Doordat deze soort alleen bestaat uit mannelijke planten gaan we wel witte, onopvallende bloempjes krijgen waar bijen gek op zijn maar krijgen we geen licht giftige besjes, erg fijn dus. Wist u dat alleen de de Ilex crenata "Luxus Hedge" en de “tekst14,link7}” geen giftige besjes krijgen, alle andere aangeboden soorten wel.

Deze soort staat zoals alle Japanse hulst soorten graag op een goed vocht doorlatende grond en is zuur minnend wat inhoudt dat er turf toegevoegd moet worden tijdens het planten.

Voeg tijdens het planten gelijk onze meststof toe als extra voeding en u mag er van uit gaan dat uw Ilex crenata planten goed zullen gaan groeien.

Van Waverveen tot Harmelen en van Tienhoven aan de Lek tot Utrecht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Veldweg, Poeldijk of Nessersluis in Waverveen of op de Veldhuizerweg, Gregor Mendelweg of Productieweg in Harmelen, of op de Schout, Kerkweg of Heldamweg in Tienhoven aan de Lek, of op de Meihoven, Hogewaard of Kerkweg in Utrecht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Door deze Ilex crenata soort twee maal per jaar te snoeien zullen deze goed vertakken en zo een dichte haag vormen.

Deze Japanse hulst soort staat graag in de volle zon of in de halfschaduw en in het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen.

De Ilex crenata "Luxus Hedge" zien wij als de topper onder de buxus-vervangers.

Ilex crenata

Van Lopikerkapel tot Zeist en van Harmelen tot Tienhoven aan de Lek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Waard, Huis te Vliethof of Huis te Vliethof in Lopikerkapel of op de Dalweg, Meent of De Posterij in Zeist, of op de Carolus Linnaeusweg, Keizershof of Kalverstraat in Harmelen, of op de Willem de Zwijgerlaan, Bisschopshof of Sperwer in Tienhoven aan de Lek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers