ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Ameide - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Eemnes tot Odijk en van Austerlitz tot De Meern worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wilgenpad, Zomertaling of Jonneveen in Eemnes of op de Rozelaar, Griendpad of Kievitsbloem in Odijk, of op de Gramserweg, Woudenbergseweg of Schooldwarsweg in Austerlitz, of op de Heldammersingel, Veldhuizenlaan of Speerdistel in De Meern, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Ameide tot De Bilt en van Veenendaal tot Zijderveld worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Gerrit Roodhorsthof, Den Hoef of De Tol in Ameide of op de Molenkamp, Amersfoortseweg of Sint Laurensweg in De Bilt, of op de Karper, Verlengde Sportlaan of Kompas in Veenendaal, of op de Sidewendervelt, Santcamp of 't Werfje in Zijderveld, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Nieuwersluis tot Linschoten en van Utrecht tot Lage Vuursche worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Overweer, Mijndensedijk of Jaagpad in Nieuwersluis of op de Grachtje, Rijksstraatweg of Westkanaaldijk in Linschoten, of op de Den Engh, Berkenlaan of K Linschoten Westzijde in Utrecht, of op de Averkamplaan, Pieter Nieuwlandstraat of Daelwijcklaan in Lage Vuursche, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers