ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Ameide - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Soest tot Ossenwaard en van Kedichem tot Lopik worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Kockengen tot Vleuten en van Tienhoven tot Mijdrecht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Nieuwedijk, Korte Kerkweg of Van Renesseweg in Kockengen of op de Krabbescheer, Overdorp of Voorstraat in Vleuten, of op de Eikslaan, Alida Buitendijkhaghe of Alida Buitendijkhaghe in Tienhoven, of op de Pronkridderhof, Paardenbloemsingel of 't Spijck in Mijdrecht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Achterveld tot Groenekan en van Zeist tot Hekendorp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Verjaagde Ruiterweg, Jannendorperweg of Beekhoek in Achterveld of op de Groenedijksepad, Leyense pad of Grothelaan in Groenekan, of op de Comeniuslaan, De Wetlaan of Nooitgedacht in Zeist, of op de Poppelendam, Kolonel Stamfordstraat of Freule van Wassenaarstraat in Hekendorp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Cothen tot Lopik en van Westbroek tot Utrecht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Smidsdijk, Tarweveld of Appelakker in Cothen of op de Wilhelminapark, Zuiderparklaan of Lekdijk west in Lopik, of op de Kooijpad, Nedereindse Vaartdijk of Groenedijksepad in Westbroek, of op de Sudeten, Rijksweg 2 of Jeruzalemstraat in Utrecht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers