ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amen - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Amen tot Anderen en van Anloo tot Annen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Tipslagweg, Grolloërwal of Soartendijk in Amen of op de Langdeel, Oldend of 't Loeg in Anderen, of op de Molenberg, Brinkstraat of Raatakkers in Anloo, of op de Lange Landen, Boerhoorn of Middenweg in Annen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Zuidlaren tot Alteveer en van Fluitenberg tot Grolloo worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Iepenlaan, Dingspellaan of Gouden Regenlaan in Zuidlaren of op de Melkweg, Markeweg of Dennekamp in Alteveer, of op de Driehoekskamp, Fluitenbergseweg-Oost of Vijfhoek in Fluitenberg, of op de Middenstreek, Rolderstraat of Hogeveldweg in Grolloo, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van 't Haantje tot Ansen en van Schoonebeek tot Hoogersmilde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kanaaldijk Zuidzijde, Kanaaldijk Noordzijde of De Snikke in 't Haantje of op de 't Steegje, Kerkdijk of Mandematenweg in Ansen, of op de Berkenlaan, Europaweg of Waterbies in Schoonebeek, of op de Veldhuizenweg, Burgemeester Servatiusstraat of Jannes Brugginkweg in Hoogersmilde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers