ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amen - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Emmen tot Zandpol en van Havelte tot Oud Annerveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Weytackers, H. Haddersstraat of Oosterbracht in Emmen of op de Zilverzandlaan, Nieuw-Amsterdamseweg of Schapendrift in Zandpol, of op de Zonnehof, Binnenesweg of Verlengde Darperkerkweg in Havelte, of op de Tolweg, Broekdijk of NAM-weg in Oud Annerveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Ansen tot Marwijksoord en van Norg tot Meppel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Om de Kamp, 't Steegje of Kattemade in Ansen of op de Holtenweg, Klaassteenweg of Marwijksoord in Marwijksoord, of op de Waardeel, Lokzijlskamp of Oosterduinen F in Norg, of op de Nieuwe Kerkstraat, Leghorn of Waterhoen in Meppel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Nieuw-Amsterdam tot Grolloo en van Ter Aard tot Eesergroen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Darp tot Bunne en van Wachtum tot Steenbergen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bosweg, Kamperweg of Voorkampenweg in Darp of op de Donderenseweg, Scheperijen of Paasveen in Bunne, of op de Vogelpoel, Noordenveldseweg of Westereind in Wachtum, of op de Zuiderdrift, Markeweg of Bos en Duin in Steenbergen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers