ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

America - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van America tot Amstenrade en van Arcen tot Baarlo worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hottemeerweg, Kannegietweg of Hoebertweg in America of op de Burgemeester Beckersstraat, Hommerterveldweg of Panhuisstraat in Amstenrade, of op de Aan de Lange Weide, Laakweg of Sijzenbroek in Arcen, of op de St. Annakapel, Koesdonk of Aldenborch in Baarlo, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Bergen L tot Ysselsteyn en van Eckelrade tot Horst worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Eldenstraat, Smal of Sperwerstraat in Bergen L of op de Zonnedauw, Veulensewaterweg of Zeilbergseweg in Ysselsteyn, of op de Keerestraat, Eckelraderweg of Putstraat in Eckelrade, of op de Bieëtebergweg, Valkenburgerweg of Eckelraderweg in Horst, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Moorveld tot Slenaken en van Oirlo tot Beutenaken worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Heerenstraat, Vliegveldweg of Bospad in Moorveld of op de 2e Zijpd.Gulp.grensweg, Lintjesveldpad of Terlinderpad in Slenaken, of op de Pauwweg, Gunhoekweg of Dionisiusstraat in Oirlo, of op de Gulpenergrensweg, Beutenaken of Beutenaker-/Karsvelderwg in Beutenaken, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers