ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

America - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Well L tot Ransdaal en van Linne tot Heide worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Sint Barbarastraat, Lammerskamp of De Vissert in Well L of op de Gerbergastraat, Rootveldstraat of Pastoor Laevenstraat in Ransdaal, of op de Achter de Hoven, Berkenallee of Margrietstraat in Linne, of op de Heidseschoolweg, Janslust of Weverslo in Heide, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Echt tot Sittard en van Reijmerstok tot Kessel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Karrebosserveldweg, Gebroekerpaedje of Pascalweg in Echt of op de Groen van Prinstererstraat, Keizer Augustusstraat of Graafschapstraat in Sittard, of op de Provincialeweg, De Reijmer of Jonkersbosweg in Reijmerstok, of op de Heikamp, Rembrandtstraat of Schoolstraat in Kessel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Valkenburg tot Siebengewald en van Wijlre tot Tienray worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bemelerweg, Heerstraat of Dorpstraat in Valkenburg of op de Euverem, Euveremvoetpad of Eysendaalseweg in Siebengewald, of op de Sint Jozefstraat, Beekheuvel of Wethouder Weijsstraat in Wijlre, of op de Van Nesselrodestraat, Leienhuisweg of In de Beemden in Tienray, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Baexem tot Born en van Ohé en Laak tot Blitterswijck worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Sint Janstraat, Sint Janshof of Tiendenhof in Baexem of op de Langs de Houdstraat, Holtummerweg of Bartholemeusstraat in Born, of op de Aldeneikerweg, Burgemeester Kellenersstraat of Dilkensweerdpad in Ohé en Laak, of op de Natuurschoonweg, Barones Mackaystraat of Bergerhofweg in Blitterswijck, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers