ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amerongen - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Amerongen tot Amersfoort en van Amstelhoek tot Austerlitz worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Majoorsweg, Pr Bernhardlaan of Tabakslaan in Amerongen of op de Illegaliteitsweg, Huizenkade of Baak van Sint Philipsland in Amersfoort, of op de Dommelstraat, Sprengenberg of Floventhof in Amstelhoek, of op de Schoolstraat, de Bruinlaan of Burgemeester Fernhoutlaan in Austerlitz, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Austerlitz tot Stoutenburg Noord en van Zegveld tot Amstelhoek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schoolweg, D.J. van Nieuwenhuizenweg of Schooldwarsweg in Austerlitz of op de Stoutenburgerlaan, Emelaarseweg of Koedijkerweg in Stoutenburg Noord, of op de Bosweg, Toegang of Bernhardstraat in Zegveld, of op de Berkenlaan, Prunuslaan of Bosweg in Amstelhoek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Overberg tot Bilthoven en van Kedichem tot Zegveld worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Haarweg, Parallelweg of Eindseweg in Overberg of op de Hoflaan, Maartensdijkseweg of Gaailaan in Bilthoven, of op de Achterdijk, Hooglandse Tiendweg of Burgemeester Schefferhof in Kedichem, of op de Branderpad, Oude Meije of Kievitspad in Zegveld, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers