ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amerongen - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Oosterwijk tot Ameide en van Wilnis tot Rhenen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Nortierstraat, Koenderseweg of Oudendijk in Oosterwijk of op de Paramasiebaan, Aaksterveld of Klaproos in Ameide, of op de Burgemeester de Voogtlaan, Waterpeil of De Vergulde Wagen in Wilnis, of op de Parallelweg, Ericalaan of Bouwhuisstraat in Rhenen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Schalkwijk tot Jaarsveld en van Soesterberg tot Oudewater worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Achterdijk, Provincialeweg of Kloostergaarde in Schalkwijk of op de Schoollaantje, Kerkstraat of Schoollaantje in Jaarsveld, of op de Batenburgweg, Farman of van Angerenstraat in Soesterberg, of op de Regina Pacisstraat, Oude Singel of Waardsedijk in Oudewater, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van 't Goy tot Wilnis en van Maarssen tot Houten worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Nachtdijk, Wickenburghseweg of Goyerdijk in 't Goy of op de De Vergulde Wagen, Veldhuis of Weidemolen in Wilnis, of op de Ruys de Beerenbrouckstraat, Bisonspoor of Jodenkerksteeg in Maarssen, of op de Peerlenburgh, Spechtenkamp of Oostwaard in Houten, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Vreeland tot Wijk bij Duurstede en van Maarn tot Vinkeveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Niftarlakelaan, IJsvogelpad of Nigtevechtseweg in Vreeland of op de Provincialeweg, Kleizuwe of Ruiterstraat in Wijk bij Duurstede, of op de Voorsteven, Friese Steen of Waag in Maarn, of op de Acacialaan, De Venen of Karel Doormanlaan in Vinkeveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers