ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amersfoort - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Amersfoort tot Amstelhoek en van Austerlitz tot Baambrugge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Jofferenpad, Rodderikweg of Prins Johan Frisolaan in Amersfoort of op de Van Limburg Stirumlaan, Baak van Stavenisse of Luiterf in Amstelhoek, of op de Piet Heinlaan, van Dijklaan of Engellaan in Austerlitz, of op de Pater Andreoliweg, Grensweg of Johannes Stoopweg in Baambrugge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Lopikerkapel tot Woudenberg en van Amersfoort tot Oudewater worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Korte Zandpad, Huis te Vliethof of Schutsluispad in Lopikerkapel of op de Prinses Irenestraat, De Bongerd of Klein Lichtenberg in Woudenberg, of op de Darthuizerberg, Oberonpad of Ravelplantsoen in Amersfoort, of op de Banckertstraat, Grubbenvorstkade of Hoefsmiderf in Oudewater, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Amerongen tot Werkhoven en van Bunschoten-Spakenburg tot Soesterberg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dwarsakkers, Nassaulaan of Bestegoed in Amerongen of op de Korte Zuwe, Bovenkamp of Otselaan in Werkhoven, of op de Tureluur, Het Griete-Meutjepad of Nettenboeterssteeg in Bunschoten-Spakenburg, of op de Bakkeneslaan, Odijkplein of Posthoorn in Soesterberg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers