ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amersfoort - Een van de meest verkochte is de Ilex crenata “Caroline Upright”.

Een van de meest verkochte en zeer populaire groenblijvende haagplantvan de laatste jaren en ook zeer bekend als buxus-vervanger is de Ilex crenataCaroline Upright”. 

Van Bosch en Duin tot Snelrewaard en van De Bilt tot Hekendorp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dolderseweg, Tolhuislaan of Sparrenlaan in Bosch en Duin of op de Laan van Snelrewaard, Pastoorsakker of Noord-Linschoterzandweg in Snelrewaard, of op de Kapelweg, Burgemeester Van Heemstrakwartier of Robert Kochweg in De Bilt, of op de Adriaan Leeuwenhoekstraat, Kolonel Stamfordstraat of Prinses Wilhelminastraat in Hekendorp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

haagplant is Japanse hulst.

De Nederlandse naam van deze haagplant is Japanse hulst.

De Ilex crenatahaag-heg is het populairste Buxus alternatief , met dit alternatief heb je geen last meer van de Buxusziekte zoals de Buxusschimmel of de Buxusmot

De Ilex crenata planten zijn ongevoelig voor schimmels en ongedierte, hierdoor zijn chemische bestrijdingsmiddelen totaal overbodig.

Deze soort heeft een smalle, compacte en opgaande groei waardoor deze plant zeer geschikt is om er een smalle, wintergroenehaag-heg mee te vormen. 

Van Den Dolder tot Baarn en van Eemnes tot Huis ter Heide worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Baarnseweg, Paduaweg of Veldweg in Den Dolder of op de Abel Tasmanlaan, Breitnerstraat of Sparrenlaan in Baarn, of op de Jonneveen, Ruiterskamp of Postpad in Eemnes, of op de Jan Steenlaan, Huis ter Heideweg of Dierenriem in Huis ter Heide, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Ander klein voordeeltje is dat de haagplantCaroline Upright”een mannelijke plant betreft en dus wel kleine onopvallende bloempjes geeft  die zeer geliefd zijn bij {tekst12,link, maar geen licht giftige bessen geeft. 

De haag-heg houdt er niet van om te nat te staan en is zuur minnend, dit houdt in dat deze tijdens het planten graag heeft dat er {tekst15,link9} aan de grond wordt toegevoegd om zo te kunnen groeien. 

Deze soort laat zich makkelijk snoeien, door te snoeien in mei en september zal deze goed vertakken en zo een dicht haag-heg vormen.

Het eerste jaar na aanplant blijft het net zoals bij de meeste planten belangrijk om in Droge periodes in de zomer extra water te geven zodat de planten niet verdrogen.

De haagplantCaroline Uprighthaagplanten zijn niet vatbaar voor luchtvervuiling en ook zeewind wordt goed verdragen.

Deze populaire soort is niet vatbaar voor de Buxusziekte, Buxusschimmel en ook de Buxusmot komt er niet in voor en de soort is hierdoor zeer geschikt om een mooie haag-heg mee te vormen.

Benieuwd of deze haagplantCaroline Upright” iets is voor uw tuin? Bekijk ons filmpje op YouTube Ilex crenata

Ons Advies bij de Ilex crenataCaroline Uprighthaagplanten is om 7 planten op een strekkende meter te zetten en 9 planten op een strekkende meter bij een dubbele rij, stapvoets geplant ( hierdoor vorm je een bredere haag).

Van Oudewater tot Woerden en van Langbroek tot Meerkerk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Oude Hekendorperweg, Wagenerf of Hennepakker in Oudewater of op de Finse golf, Rubensstraat of Avercampstraat in Woerden, of op de Kievitspad, het Spaarne of Falsterkade in Langbroek, of op de Klein Jagersteinstraat, Bovenwijkerweg of Alexanderdreef in Meerkerk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers