ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amersfoort - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Houten tot Amerongen en van Soesterberg tot Zegveld worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Stuiverslag, Strandmeer of Nobelslag in Houten of op de Royenstein, Dwarsakkers of Elsterstraatweg in Amerongen, of op de Morane, Walaardt Sacrépad of Het Zeisterspoor in Soesterberg, of op de Bosweg, Lijsterbeslaan of Middenweg in Zegveld, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Nieuwersluis tot Oudewater en van Renswoude tot Hollandsche Rading worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zandpad, Ter Aaseweg of Grachtje in Nieuwersluis of op de Westkanaaldijk, Overweer of Zandpad in Oudewater, of op de Wilgenweg, Zuider-Kerkstraat of Romeijnstraat in Renswoude, of op de Van Deylweg, Reigerweide of Scholeksterweide in Hollandsche Rading, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Maarssen tot Driebergen-Rijsenburg en van Doorn tot Vreeland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Albardastraat, Frans Halsplantsoen of Burgemeester Waverijnweg in Maarssen of op de Schimmelpenninckstraat, Schokkingstraat of Ab Degenplein in Driebergen-Rijsenburg, of op de Park Sparrendaal, De Lanoy Meijerhof of Faunalaan in Doorn, of op de dr Guttmannlaan, Wilhelminaweg of Padland in Vreeland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers