ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amersfoort - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Hei- en Boeicop tot Nigtevecht en van Haarzuilens tot Maarssen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schoolstraat, Huibertweg of Nieuweweg in Hei- en Boeicop of op de Korte Velterslaan, Nieuweweg of Klompweg in Nigtevecht, of op de Laag-Nieuwkoopsebuurtweg, Joostenlaan of Brink in Haarzuilens, of op de Bochtdijk, Polderweg of Poortwachterslaan in Maarssen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Vleuten tot de Hoef en van Cothen tot Baarn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Groene Draecksingel, Watertuinlaan of Nieuwe Vaart in Vleuten of op de Haarzichtlaan, Paddenstoelenlaan of Rotstuinlaan in de Hoef, of op de Vinkenslag, Oude Spoorbaan of Kromme Mijdrecht in Cothen, of op de De Kamp, Graaf van Lynden van Sandenburgweg of Riederwaard in Baarn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Den Dolder tot Wilnis en van Waverveen tot Nieuwland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Johannes Wierlaan, Pleineslaan of Willem Coxlaan in Den Dolder of op de Zorggras, Mandenmaker of Scheepmaker in Wilnis, of op de Hoofdweg, 2e Velddwarsweg of Cliffordweg in Waverveen, of op de Torenstraat, Zalingstraat of Kort Nyelant in Nieuwland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Langbroek tot Waverveen en van Eemnes tot Bunschoten-Spakenburg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wilhelminaweg, Mauritsdreef of Prins Clausdreef in Langbroek of op de Poeldijk, 2e Velddwarsweg of Kreekrug in Waverveen, of op de Meervalweg, Reijerserf of Molenweg in Eemnes, of op de Het Griete-Meutjepad, Edisonweg of Watersteeg in Bunschoten-Spakenburg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers