ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Ammerstol - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Ammerstol tot Arkel en van Barendrecht tot Benthuizen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkplein, Hoepmakerstraat of Aan de dwarssloot in Ammerstol of op de Parallelweg, Pruimendreef of Oranjestraat in Arkel, of op de Abeel, Frettenburg of Devel in Barendrecht, of op de Ds. L.G.C. Ledeboergang, Achterofsepad of A. van der Bergweide in Benthuizen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Europoort Rotterdam tot Hoornaar en van Zevenhoven tot Rijswijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Scheurkade, Noordzeeweg of Sambreweg in Europoort Rotterdam of op de Saarweg, Hartelpad of Markweg in Hoornaar, of op de Kloverseweg, Nieuweweg of De Schans in Zevenhoven, of op de Stationsweg, Pad door de noordschebuurtpolder of Akkerwinde in Rijswijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van De Lier tot Krimpen aan de Lek en van Hoek van Holland tot Gouderak worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Blaker, Abel Tasmanlaan of Chrysant in De Lier of op de Laan van Adrichem, Kade van Ras of Maarten Harpertsz.Trompstraat in Krimpen aan de Lek, of op de Speenkruidstraat, Constantijn Huijgensstraat of Tjalkstraat in Hoek van Holland, of op de Maasstraat, Bouwvereniging of Albert Cuypstraat in Gouderak, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers