ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Ammerstol - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Kinderdijk tot Noordwijkerhout en van Tinte tot Woerdense Verlaat worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lekweg, Puntweg of Ireneweg in Kinderdijk of op de Smitweg, Nederwaard of Vrij en Blij-straat in Noordwijkerhout, of op de Pilarenlaan, van Iersellaan of Eyken Donck in Tinte, of op de Achterweg, Pansersdijk of Ruigendijk in Woerdense Verlaat, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Stolwijk tot Schiedam en van Alphen aan den Rijn tot Ouddorp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de In De Bogerd, Azaleastraat of Opweg in Stolwijk of op de Korenbloemstraat, Leeuwerikhof of De Vaartweg in Schiedam, of op de Eekhoornpad, Van Beethovenplein of Valeriusstraat in Alphen aan den Rijn, of op de Koningshof, Firmapad of Kees Mustersstraat in Ouddorp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Ottoland tot Zwammerdam en van Zoetermeer tot Maasdam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Beelaerts van Bloklandweg , van Liesveldstraat of Stadhoudersplein in Ottoland of op de Klokbekerweg, Burgemeester Visserwerf of Oranjestraat in Zwammerdam, of op de Van Aerssenstraat, Ds. Bennink Boltstraat of Lindenhovestraat in Zoetermeer, of op de Kastanjeplein, John Fordpad of Susannegang in Maasdam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers