ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Ammerstol - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Hoogvliet Rotterdam tot Nieuwe-Tonge en van Ottoland tot Rockanje worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Mosoelstraat, Hysop of Max Havelaarweg in Hoogvliet Rotterdam of op de Treil, Henk Sneevlietstraat of Tijmweg in Nieuwe-Tonge, of op de Duivenwaardsedijk, Finlandplein of Kerkring in Ottoland, of op de Battenoord, Frank van Borselenstraat of Generaal Snijdersstraat in Rockanje, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Brandwijk tot Numansdorp en van Maassluis tot Strijensas worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Donkseweg, Damseweg of Anemoon in Brandwijk of op de Magnolia, Bernhardstraat of Donkseweg in Numansdorp, of op de West Biesakkersweg, Dirk Kluifhoofdstraat of Patrijslaan in Maassluis, of op de Heulbrug, Hoekstraat of Volgerlandseweg in Strijensas, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Achthuizen tot Molenaarsgraaf en van Wijngaarden tot Zuid-Beijerland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Achthuizensedijk, Kloosterstraat of Heintjesweg in Achthuizen of op de Krammerdijk, Middenweg of Bloemstraat in Molenaarsgraaf, of op de Van Beijerenstraat, Damseweg of Molenhoek in Wijngaarden, of op de Burgemeester Topstraat, De Hofstede of Van der Hoevenstraat in Zuid-Beijerland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van 's-Gravenhage tot Capelle aan den IJssel en van Delft tot Noorden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kapelweg, Hart Nibbrigkade of Paletplein in 's-Gravenhage of op de Kraayensteinlaan, Noordwijkselaan of Architect de Bazelstraat in Capelle aan den IJssel, of op de Anemoonstraat, Amnestyplein of Boomberg in Delft, of op de Prof. Burgershof, Van Assendelftstraat of Annageer in Noorden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers