ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Ammerzoden - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Ommeren tot Oldebroek en van Dinxperlo tot Beneden-Leeuwen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bikkelsweg, Dokter Guepinlaan of Hamsestraat in Ommeren of op de Zuiderkamp, Hogekamp of Salviastraat in Oldebroek, of op de Industriestraat, Brinkerveldstraat of De Bijvank in Dinxperlo, of op de Noorderpas, Bikkelen of Speltveld in Beneden-Leeuwen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Achterveld tot Haarlo en van Beek tot Weurt worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Aarderweg, Butselaarseweg of Grote Fliertweg in Achterveld of op de Dennenweg, Hupselsedijk of de Pas in Haarlo, of op de Van der Rennestraat, Matjeskolk of Boterweg in Beek, of op de van Heemstraweg, Thomas van Heereveldstraat of Bevrijdingsstraat in Weurt, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Neede tot Vorden en van Noordeinde Gld tot Varik worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Koeschalkspad, Grasried of Blikplein in Neede of op de het Kerspel, Hekkelerdijk of Sluiterdijk in Vorden, of op de Geldersesluis, Zomerdijk of Kleine Woldweg in Noordeinde Gld, of op de Kerkstraat, Dr. D.M. van Londenstraat of Achterstraat in Varik, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Laag-Soeren tot Zuilichem en van Hemmen tot Doorwerth worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rozesteinweg, Jut van Breukelerwaardlaan of Prof. Stokvislaan in Laag-Soeren of op de Meidijk, 't Stikske of Aart van Osstraat in Zuilichem, of op de Molenpad, Molenstraat of Kerkplein in Hemmen, of op de IJsvogellaan, Houtsniplaan of Baron van Pallandtlaan in Doorwerth, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers