ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amstelhoek - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Amstelhoek tot Austerlitz en van Baambrugge tot Baarn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Burgemeester Fernhoutlaan, Amstelkade of Piet Heinlaan in Amstelhoek of op de Barendrechtweg, Pater de Leeuwweg of D.J. van Nieuwenhuizenweg in Austerlitz, of op de Rijksstraatweg, C. Pieter van der Leestraat of Donkervlietse Binnenweg in Baambrugge, of op de Prinses Beatrixstraat, Zuwe of Prins Willem-Alexanderstraat in Baarn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Hoef en Haag tot Bunschoten-Spakenburg en van Tull en 't Waal tot Den Dolder worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lekstraat, Buitengrachtsteeg of Melkschuurpad in Hoef en Haag of op de 2de Graaf van Hollanddijk, Jefkespad of Skimmiaerf in Bunschoten-Spakenburg, of op de Touwslagerssteeg, Vuronger of Brahmslaan in Tull en 't Waal, of op de Lekdijk, Kleinebogerd of Strijpweg in Den Dolder, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Amerongen tot Zegveld en van Wijk bij Duurstede tot Maarn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Imkerlaan, Bessenland of Pr Christinastraat in Amerongen of op de Rondweg, Julianalaan of Hazekade in Zegveld, of op de Molenweg, Clausstraat of Kievitspad in Wijk bij Duurstede, of op de Veilingwijzer Noord, Flavius of Junopad in Maarn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers