ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amstelhoek - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Stoutenburg Noord tot Papekop en van Kedichem tot Oosterwijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Stoutenburgerlaan, Zwarte Goorderweg of Koedijkerweg in Stoutenburg Noord of op de Papekopperstraatweg, Papekopperdijk of Diemerbroek in Papekop, of op de Achterdijk, Kerkstraat of Koningin Wilhelminalaan in Kedichem, of op de Lingedijk, Oudendijk of Nortierstraat in Oosterwijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Loenen aan de Vecht tot Loenen aan de Vecht en van Bunnik tot Ossenwaard worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Prinses Irenelaan, Kerklaan of Jan de Beijerhof in Loenen aan de Vecht of op de Koningin Julianaweg, Leeuwendijk of Graaf Janlaan in Loenen aan de Vecht, of op de Smidsgang, Weerestein of Chris Schutweg in Bunnik, of op de Rademakerpad, Torenstraat of Koningin Julianaweg in Ossenwaard, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Tull en 't Waal tot Utrecht en van Amerongen tot Baambrugge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Achterdijk, Elpad of Kerkebogerd in Tull en 't Waal of op de Incadreef, Troosterhof of Bahamadreef in Utrecht, of op de Hobbemastraat, Lange Jufferstraat of Benny Goodmanstraat in Amerongen, of op de Bentinckhof, Nederstraat of Koenestraat in Baambrugge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van de Hoef tot Hei- en Boeicop en van Eemnes tot Ossenwaard worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers