ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amstelveen - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Amstelveen tot Amsterdam en van Amsterdam-Duivendrecht tot Andijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Anna Pawlowastraat, Provincialeweg N201 of Niagara in Amstelveen of op de Ad Windighof, Pier Afrika of Durbanweg in Amsterdam, of op de Hoekenrode, Vancouverstraat of Castorstraat in Amsterdam-Duivendrecht, of op de Tweede Constantijn Huygensstraat, Mariëndaal of Amaliapark in Andijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Spaarndam tot Alkmaar en van Obdam tot Tuitjenhorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkweg, Westhoff of Weg over kavel 35 in Spaarndam of op de Christiaan Bruningsstraat, Noordzeekanaalweg of Claes van Kietenstraat in Alkmaar, of op de Anna van Saksenstraat, Koperslagerstraat of Absdale in Obdam, of op de Ranonkelstraat, Handelskade of Crocusstraat in Tuitjenhorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Westerland tot Castricum en van Egmond aan Zee tot Dirkshorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Haukes, Korte Quarantaineweg of Hoelmerdijk in Westerland of op de Charley Tooropstraat, Tureluur of Helmkade in Castricum, of op de Winkelmanplantsoen, Dennenlaan of Trumanplein in Egmond aan Zee, of op de Ruimtevaartstraat, Oosterdijk of Achter 't Bos in Dirkshorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers