ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amstelveen - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Lijnden tot Jisp en van Nibbixwoud tot Schagen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Raasdorperweg, Singaporestraat of New Yorkstraat in Lijnden of op de Tokyostraat, Dakarstraat of Primulastraat in Jisp, of op de Piet Rotlaan, Wolffsmolen of Molenpad in Nibbixwoud, of op de Over de Leek, Gerberahof of Weidelaan in Schagen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Amsterdam tot Oudkarspel en van Edam tot Volendam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Willem Paaphof, Oostzeeweg of Paul Schuitemahof in Amsterdam of op de Willebroekstraat, G.J.M. Sarlemijnstraat of Prinsenliefhebbersgang in Oudkarspel, of op de Kapteynstraat, Dickenslaan of Lauriergracht in Edam, of op de Valeriaan, Lourens Bogtmanstraat of Molentogt in Volendam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Spanbroek tot Blaricum en van Santpoort-Zuid tot Kolhorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Leeuwerikstraat, Zomertaling of Verzetstraat in Spanbroek of op de Laantje van Majoor, Grenslaan of Enghlaan in Blaricum, of op de Jagtlustlaan, Bergweg of Bloemendaalsestraatweg in Santpoort-Zuid, of op de De Kreek, Turfschip of Turfstekerweg in Kolhorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers